Retourneren

Vind je de kleur toch niet zo mooi, vielen de sokken toch iets tegen of heb je een andere reden om je sokken te retourneren, dan kun je dat binnen 14 dagen nadat je de aankoop hebt ontvangen aan ons melden. Vervolgens krijg je van ons retoursinstructies en heeft u 14 dagen de tijd om de sokken daadwerkelijk naar ons terug te sturen.   Uit Hygiënisch oogpunt nemen we geen sokken retour die gedragen zijn. De kosten voor het retourneren van een pakketje zijn voor je eigen rekening.  Zorg dus dat je het pakketje voldoende frankeert. Let op: vermeld bij het retourneren je ordernummer.

Nadat we je bericht hebben ontvangen over de herroeping/retour maken wij zo snel mogelijk maar uiterlijk binnen 7 dagen het geld van je bestelling (exclusief eventuele betaalde verzendkosten van je bestelling) weer over op hetzelfde betaalmiddel / rekeningnummer als waarmee je de oorspronkelijke betaling hebt verricht, tenzij uitdrukkelijk anders is afgesproken.

Checklist retourneren:
* De sokken zijn niet gedragen
* Vermeld bij het retourneren je ordernummer.
* Het pakketje dient voldoende gefrankeerd te zijn (kosten voor retourneren zijn voor eigen rekening).

Heb je nog vragen over retourneren of is er echt iets mis met het product (productiefout, verkeerd product geleverd etc.)? Dat lossen we graag goed op, uiteraard zonder dat je kosten maakt. Neem in dat geval even contact met ons op via info@goedkope-sokken.nl.

Je bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.