Mensen die vrolijke sokken dragen zijn briljant, creatief en succesvol

Draag jij nog geen vrolijke sokken? Breng daar dan snel verandering in, want mensen die vrolijke sokken dragen zijn briljant, creatief en succesvol blijkt uit verschillende studies! Daarnaast is gebleken dat jouw persoonlijkheid wordt afgespiegeld in het soort sokken wat je draagt en hoe mensen tegen jou aankijken. Wat een paar sokken al niet kan veroorzaken.

Een eenvoudige manier om jouw potentieel te tonen

De meeste mensen laten zich lijden wat door de maatschappij als goed wordt gezien. Mensen hebben de behoefte om bij een groep te horen en willen niet worden uitgesloten en gaan hierdoor mee in de massa. Dit komt terug in hoe mensen praten, handelen en zich kleden. Als mensen iets anders doen worden ze al snel gezien als vreemd, raar of gek omdat ze zich niet aan de normen houden die door de maatschappij zijn gesteld. Dit is de voornaamste reden waarom mensen het onbekende niet toelaten en meegaan met de maatschappij. Een uitzondering hierop zijn natuurlijk sokken!!! Sokken zijn over het algemeen niet te zien doordat ze worden bedekt door je broek en hierdoor zijn ze dus geheimzinnig. De sokken zijn niet het meest voor de hand liggende kledingstuk, maar sokken hebben een enorm potentieel om te pronken met jouw individualiteit voor iedereen die jou sokken toevallig opvalt.

Maar wat zeggen vrolijke sokken nu over jou?

Wat al naar voren kwam is dat de meeste mensen zich laten leiden door de sociale normen die zijn opgesteld. Uit studies is naar voren gekomen dat mensen die niet meegaan met de maatschappij vaker een hoger aanzien hebben en als competenter worden gezien. Maar wat zeggen die vrolijke sokken nu over jou? Welnu, mensen die bewust kiezen voor het dragen van vrolijke sokken verhoogd hun status en competentie in de ogen van anderen. Met anderen woorden, de maatschappij zal je gaan zien als meer briljant, creatief en succesvol!! Een zakenman kan zich op verschillende manieren onderscheiden zijn dure pak maar zeker ook door zijn vrolijke sokken en deze in een flits aan zijn klanten, collega’s of baas te tonen. De vrolijke sokken voldoet niet aan de maatschappelijk norm die er is maar de moedige keuze laat zien dat hij keuzes durft te maken, rebels maar boven alles trots is.

De perceptie van vrolijke sokken

Uit onderzoek van Dr. Adam Galinsky (sociaal psycholoog aan de Nortwestern Universiteit) laat zien dat wat wij als mensen dragen, de manier waarop wij denken, voelen en handelen beïnvloedt wordt. Hierbij hoort ook welke sokken wij dragen. Als iemand ’s ochtends zijn vrolijke sokken aantrekt laat hij zijn eigenheid en zelfvertrouwen zien. Dat is het gene wat ons denken veranderd in een goed gevoel over onszelf, ons vertrouwen geeft om te dragen wat we willen en dit te omarmen. Het dragen van zwarte sokken zal ons in staat stellen om ons te verbergen achter de sociale normen, terwijl vrolijke sokken ons de persoonlijkheid geeft die wij zijn. Dus, als je een liefhebber bent van vrolijke sokken, ga dan naar buiten en toon je vrolijke sokken. Je laat mensen zien dat je niet met het sociale acceptabele meeloopt maar dat jij een unieke persoonlijkheid bent.