Avocado sokken

Andere toppers

Avocado sokken

avocado sokkenPronk met je liefde voor de avocado door het dragen van deze avocado sokken.  Je sport wekelijks en eet gezond waarbij avocado wordt toegevoegd aan je broodjes, smoothies, omeletten en salades. Waarom zou je dan ook niet deze vrucht toevoegen aan je garderobe? Deze kans krijg je door het dragen van deze avocado sokken. Door de achtergrond knallen de groene avocado’s uit de sok. Sla daarom vanaf morgen je broekspijpen om en toon je liefde voor de avocado aan de gehele wereld door het dragen van deze sokken.  De sokken zijn gemaakt van gekamd katoen waardoor ze zeer fijn en zacht aanvoelen en  extra comfortabel zitten. Ben je een fan van vrolijke sokken dan mogen deze sokken in je collectie niet ontbreken. Naast deze avocado sokken hebben wij meer fruit- en andere vrolijke sokken en kan je inspiratie op doen bij ons ‘shop te look’

Varianten

De avocado sokken worden door Goedkope-sokken.nl  in twee verschillende varianten aangeboden, namelijk in de kleur roze en wit met strepen.  Beide varianten zijn verkrijgbaar in de maat 35-40.  Bij de roze varianten staan de avocado’s over de gehele sok afgebeeld bij de witte variant staat er op beide kanten één duidelijke avocado afgebeeld. Daarnaast zijn de hak, hiel en boord geaccentueerd door opvallende kleuren en staan er over de sokken strepen afgebeeld. Hierdoor springt de Avocado er nog duidelijker uit.

Fruit sokken

Naast deze avocado  sokken verkopen wij bij Goedkope-sokken.nl nog meer fruit sokken , citroen, banaan en wortel sokken.  Voor deze sokken of meer vrolijke sokken kijk onder het kopje vrolijke sokken en laat je verrassen door ons mooie aanbod aan sokken. Wanneer je bij ons sokken besteld hebben wij een tip voor je, bestel er gelijk meerdere of bestel samen met een vriendin of familielid sokken. Bestelling  vanaf € 35,- worden gratis bij je thuis bezorgd.

Goedkope sokken

Wij van Goedkope-sokken.nl zijn altijd opzoek naar de leukste sokken voor jou! Dus kijk regelmatig op onze webshop zodat jij altijd de eerste bent die de nieuwste en tofste sokken als eerste kunt bemachtigen. Wil je op de hoogte blijven van onze activiteiten of als eerste weten wanneer de nieuwe collectie sokken binnenkomt volg ons dan op Facebook, Twitter of Instagrams.